Wat opdrachtgevers ervaren

"Wat was het leuk! Er wordt hier alleen maar heel erg positief gereageerd. De gesprekken bleven maar op gang komen, ook nog tijdens de lunch.  Grote complimenten naar de theatergroep en natuurlijk voor jou en Aart. Een goede combinatie."

Claudia Prinsen - HR Manager, Adama Northern Europe B.V.

"Ik heb genoten van jullie presentatie gisteren, het was voor mij zo onverwachts wat er gebeurde en ik vond dat jullie het zo levensecht uitvoerden. Hulde dus!"

Heleen Riper - Professor eMental-Health at the Department of Clinical Psychology VU University Amsterdam

"Ik heb de voorstelling dr. Aart en de generatietheater mogen bijwonen in Den Haag. Ik heb de zaal nog nooit zo hard horen lachen met zo een serieus thema. Ik hoop dat jullie nog veel succes boeken door heel Nederland. Is nodig. Diepe buiging."

Arletta Dieben - Ordina

"Situaties uit het leven gegrepen, voor jong en oud, door jong en oud. Luchtig gebracht, met humor: wat hebben we veel gelachen! Tegelijkertijd stap ik de deur uit met inspiratie en idee├źn om de kracht van iedere generatie te benutten." 

Fleur Okker - HR Manager, Monsterboard

"Het is nu de derde keer dat ik het Generatietheater in actie zie. En ook de derde keer dat ik wederom kan zeggen: wat is het weer super interessant en leerzaam!!"

 

Guido Heezen - Algemeen Directeur Effectory

"Geweldig, heel positief, houdt de aandacht vast en komt heel erg binnen. Algehele beoordeling: 9,7."

Deelnemers van het congres Generatiebewust HR - Gezond in Bedrijf 2019