Wat doen jullie eigenlijk precies, met dat Generatietheater? Waarvoor kun je het inzetten? Hoe lang duurt een optreden precies en voor wie of wat is het geschikt? Als dat je vragen zijn, lees dan verder of vraag de informatieflyer aan.
Behoefte van de klant
Klanten van het Generatietheater kloppen met de volgende vraagstukken bij ons aan: hoe blijven we als organisatie bij de tijd, met alle generaties binnen ons bedrijf? We hebben een vergrijsde organisatie en merken dat de jonge generatie niet lang bij ons blijft. Wat kunnen we daar aan doen? Wat doe je als een nieuwe generatie zich (ongewild) aanpast aan de bestaande cultuur? Hoe kun je dat ombuigen? Hoe kun je de innovatiekracht van jong gebruiken om energie op te wekken bij alle organisatie? We willen meer te weten komen over generatieverschillen, op een leuke manier. Hebben jullie wat voor? Hoe kunnen we ons personeelsbeleid verduurzamen?
Wat we daarmee doen
Met dit soort vragen gaan we graag aan de slag. Dit doen we middels interactief theater: een energieke, speelse mix van scenes, gebaseerd op het onderzoek van Aart Bontekoning. Dit wordt gemodereerd met korte reflecties en interactie bijdragen van het publiek. Deze opzet nodigt uit tot interactief leren, samen lol hebben en tot prikkelende en open gesprekken komen.
Drie varianten
Het generatietheater kan in drie varianten worden ingezet:
- Het generatietheater solo, waarbij je kennis maakt met generatieverschillen (1-1,5 uur)
- Het Generatietheater en Aart Bontekoning, korte versie, waarbij je je verdiept in generaties en de evolutie van gedrag (1,5-2 uur)
- Het Generatietheater & Aart Bontekoning, langere diepgaande versie met opdrachten (2,5 - 3 uur)
Voor wie?
Het generatietheater speelt bij organisaties en op congressen. De doelgroep is uiteenlopend: van HR professionals en leidinggevenden tot zelforganiserende teams. Van gevarieerd publiek op congressen tot intieme seminars of opleidingsonderdelen van een Management Development programma.
Neem contact op voor informatie over de investering.